Brazílie a Etiopie - HOLYSH*T SIGNATURE ESPRESSO BLEND

Brazílie a Etiopie - HOLYSH*T SIGNATURE ESPRESSO BLEND


Concept Coffee Roasters

BRAZÍLIE: 60%
FARMA: Buena Vista, Daterra Coffee
REGION: Cerrado Mineiro
ZPRACOVANÍ: Suché / Natural
ODRŮDA: Mix
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 1150 m.n.m

ETIOPIE: 40%
FARMA: Halo Beriti, Boredu
REGION:Gedeb, Worka
ZPRACOVANÍ: Suché / Natural
ODRŮDA: Heirloom
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 1950 – 2150 m.n.m

CHUŤOVÝ PROFIL: Čokoláda, Jahody, Marcipán Více

Balení: 500 gKód produktu: P00237 Doprava a platba

417 Kč 0,83 Kč/g
Skladem
ks
Concept Coffee Roasters

BRAZÍLIE: 60%
FARMA: Buena Vista, Daterra Coffee
REGION: Cerrado Mineiro
ZPRACOVANÍ: Suché / Natural
ODRŮDA: Mix
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 1150 m.n.m

ETIOPIE: 40%
FARMA: Halo Beriti, Boredu
REGION:Gedeb, Worka
ZPRACOVANÍ: Suché / Natural
ODRŮDA: Heirloom
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 1950 – 2150 m.n.m

CHUŤOVÝ PROFIL: Čokoláda, Jahody, Marcipán Více

Balení: 500 gKód produktu: P00237 Doprava a platba

Concept Coffee Roasters| Brazílie a Etiopie - HOLYSH*T SIGNATURE ESPRESSO BLEND 

 HOLYSH*T je Signature espresso směs Concept Coffee s příchutí čokolády, jahod a marcipánu.

40% Etiopie Natural -  HALO BERITI
Mokrý mlýn Halo Beriti se nachází ve známé oblasti Yirgacheffe, kam dodávají třešně farmáři z nedaleké vesnice Gedeb. Jedná se o divoké odrůdy Arabica z kolébky kávy, které se pěstují ekologicky v nadmořské výšce 1900 až 2400 m n. m. Káva je certifikována jako bio a je zpracovávána přírodním způsobem, což znamená, že kávové třešně se suší spolu s dužinou, což kávě dodává silnejší tělo.

60 % Brazílie Natural -  BUENA VISTA
Selektivní mechanická sklizeň se obvykle provádí, když je 40-60 % kávy na stromě zralé, 5 % zelené, 10 % nezralé a zbytek je usušený. Každá káva má své jedinečné vlastnosti, proto se před zadáním objednávky na výběr konkrétní šarže vybere vzorek, který se zpracuje a upraví, aby se ověřila očekávaná chuť. Třídění se provádí na speciálně upraveném mokrém mlýně, kde se zrna nejprve roztřídí podle hustoty, aby se odstranily nadměrné odřezky, a poté se oddělí suchá a přírodní zrna od zralých, nedozrálých a zelených.

Suchý proces zpracování znamená sušení kávových třešní vcelku bez použití vody nebo strojů k odstranění částí plodů

Parametry
Pražírna Concept Coffee Roasters
Datum pražení 18.09.2024
Chuťový profil Marcipán, Čokoláda, Jahody
Způsob pražení Espresso
Stupen pražení Střední ☕️☕️☕️
Zpracování Suché (Natural)
Oblast původu zrn Afrika, Amerika
Země původu Brazílie 🇧🇷, Etiopie 🇪🇹
Metoda přípravy Automatický kávovar, Kávovar, Moka konvička
Pražírna Concept Coffee Roasters
Datum pražení 18.09.2024
Chuťový profil Marcipán, Čokoláda, Jahody
Způsob pražení Espresso
Stupen pražení Střední ☕️☕️☕️
Zpracování Suché (Natural)
Oblast původu zrn Afrika, Amerika
Země původu Brazílie 🇧🇷, Etiopie 🇪🇹
Metoda přípravy Automatický kávovar, Kávovar, Moka konvička

Alternativní produkty9