Brazílie a Etiopie - HOLYSH*T SIGNATURE ESPRESSO BLEND
Brazílie a Etiopie - HOLYSH*T SIGNATURE ESPRESSO BLEND
BRAZÍLIE: 60%
FARMA: Buena Vista, Daterra Coffee
REGION: Cerrado Mineiro
ZPRACOVANÍ: Suché / Natural
ODRŮDA: Mix
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 1150 m.n.m
ETIOPIE: 40%
FARMA: Halo Beriti, Boredu
REGION:Gedeb, Worka
ZPRACOVANÍ: Suché / Natural
ODRŮDA: Heirloom
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 1950 – 2150 m.n.m
CHUŤOVÝ PROFIL: Čokoláda, Jahody, Marcipán Více
Balení: 500 gKód produktu: P00237 Doprava a platba
BRAZÍLIE: 60%
FARMA: Buena Vista, Daterra Coffee
REGION: Cerrado Mineiro
ZPRACOVANÍ: Suché / Natural
ODRŮDA: Mix
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 1150 m.n.m
ETIOPIE: 40%
FARMA: Halo Beriti, Boredu
REGION:Gedeb, Worka
ZPRACOVANÍ: Suché / Natural
ODRŮDA: Heirloom
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 1950 – 2150 m.n.m
CHUŤOVÝ PROFIL: Čokoláda, Jahody, Marcipán Více
Balení: 500 gKód produktu: P00237 Doprava a platba
Concept Coffee Roasters| Brazílie a Etiopie - HOLYSH*T SIGNATURE ESPRESSO BLEND
HOLYSH*T je Signature espresso směs Concept Coffee s příchutí čokolády, jahod a marcipánu.
40% Etiopie Natural - HALO BERITI
Mokrý mlýn Halo Beriti se nachází ve známé oblasti Yirgacheffe, kam dodávají třešně farmáři z nedaleké vesnice Gedeb. Jedná se o divoké odrůdy Arabica z kolébky kávy, které se pěstují ekologicky v nadmořské výšce 1900 až 2400 m n. m. Káva je certifikována jako bio a je zpracovávána přírodním způsobem, což znamená, že kávové třešně se suší spolu s dužinou, což kávě dodává silnejší tělo.
60 % Brazílie Natural - BUENA VISTA
Selektivní mechanická sklizeň se obvykle provádí, když je 40-60 % kávy na stromě zralé, 5 % zelené, 10 % nezralé a zbytek je usušený. Každá káva má své jedinečné vlastnosti, proto se před zadáním objednávky na výběr konkrétní šarže vybere vzorek, který se zpracuje a upraví, aby se ověřila očekávaná chuť. Třídění se provádí na speciálně upraveném mokrém mlýně, kde se zrna nejprve roztřídí podle hustoty, aby se odstranily nadměrné odřezky, a poté se oddělí suchá a přírodní zrna od zralých, nedozrálých a zelených.
Suchý proces zpracování znamená sušení kávových třešní vcelku bez použití vody nebo strojů k odstranění částí plodů
Pražírna | Concept Coffee Roasters |
---|---|
Datum pražení | 18.09.2024 |
Chuťový profil | Marcipán, Čokoláda, Jahody |
Způsob pražení | Espresso |
Stupen pražení | Střední ☕️☕️☕️ |
Zpracování | Suché (Natural) |
Oblast původu zrn | Afrika, Amerika |
Země původu | Brazílie 🇧🇷, Etiopie 🇪🇹 |
Metoda přípravy | Automatický kávovar, Kávovar, Moka konvička |
Pražírna | Concept Coffee Roasters |
---|---|
Datum pražení | 18.09.2024 |
Chuťový profil | Marcipán, Čokoláda, Jahody |
Způsob pražení | Espresso |
Stupen pražení | Střední ☕️☕️☕️ |
Zpracování | Suché (Natural) |
Oblast původu zrn | Afrika, Amerika |
Země původu | Brazílie 🇧🇷, Etiopie 🇪🇹 |
Metoda přípravy | Automatický kávovar, Kávovar, Moka konvička |