Etiopie - WHISKY BARREL AGED
Etiopie - WHISKY BARREL AGED
FARMA: Halo Beriti, Boledu
REGION:Gedeb, Worka
ZPRACOVANÍ: Suché / Natural
ODRŮDA: Heirloom
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 1950 – 2150 m.n.m
CHUŤOVÝ PROFIL: Vaječný koňak, Čokoláda, Červené jablko Více
Balení: 250 gKód produktu: P00238 Doprava a platba
FARMA: Halo Beriti, Boledu
REGION:Gedeb, Worka
ZPRACOVANÍ: Suché / Natural
ODRŮDA: Heirloom
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 1950 – 2150 m.n.m
CHUŤOVÝ PROFIL: Vaječný koňak, Čokoláda, Červené jablko Více
Balení: 250 gKód produktu: P00238 Doprava a platba
Concept Coffee Roasters| Etiopie - WHISKY AGED BARREL
Etiopie Natural - HALO BERITI
Mokrý mlýn Halo Beriti se nachází ve známé oblasti Yirgacheffe, kam dodávají třešně farmáři z nedaleké vesnice Gedeb. Jedná se o divoké odrůdy Arabica z kolébky kávy, které se pěstují ekologicky v nadmořské výšce 1900 až 2400 m n. m. Káva je certifikována jako bio a je zpracovávána přírodním způsobem, což znamená, že kávové třešně se suší spolu s dužinou, což kávě dodává silnejší tělo.
Chuťová modulace použitá v zpracování kávy Etiopie Whisky Barrel Aged je vylepšený proces zrání zeleného zrna v sudu po bourbonu. Metoda Concept Coffee Roasters zajišťuje rovnoměrnější rozložení chuti vybraného alkoholu v kávě a výraznější charakter.
Dle Concept Coffee tato káva perfektne vynikne pri přípravě cappuccina anebo studených nápojú.
Pražírna | Concept Coffee Roasters |
---|---|
Datum pražení | 18.09.2024 |
Chuťový profil | Jablko, Čokoláda, Vaječný koňak |
Způsob pražení | Omni |
Stupen pražení | Střední ☕️☕️☕️ |
Zpracování | Suché (Natural) |
Oblast původu zrn | Afrika |
Země původu | Etiopie 🇪🇹 |
Metoda přípravy | Automatický kávovar, Kávovar, Moka konvička |
Pražírna | Concept Coffee Roasters |
---|---|
Datum pražení | 18.09.2024 |
Chuťový profil | Jablko, Čokoláda, Vaječný koňak |
Způsob pražení | Omni |
Stupen pražení | Střední ☕️☕️☕️ |
Zpracování | Suché (Natural) |
Oblast původu zrn | Afrika |
Země původu | Etiopie 🇪🇹 |
Metoda přípravy | Automatický kávovar, Kávovar, Moka konvička |