Indonésie - JAMMY WINE

Indonésie - JAMMY WINE


Concept Coffee Roasters

FARMA: Wildan Mustofa, Frinsa Estate
REGION: Sindangkerta
ZPRACOVÁNÍ: Přírodní fermentace laktobacily
ODRŮDA: Utang, P88, Bourbon
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 1400 m.n.m
CHUŤOVÝ PROFIL: Lesní plody, Červené víno, Rozinky, Kokos, Hnědé koření Více

Balení: 250 gKód produktu: P00276 Doprava a platba

387 Kč 1,55 Kč/g
Skladem
ks
Concept Coffee Roasters

FARMA: Wildan Mustofa, Frinsa Estate
REGION: Sindangkerta
ZPRACOVÁNÍ: Přírodní fermentace laktobacily
ODRŮDA: Utang, P88, Bourbon
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 1400 m.n.m
CHUŤOVÝ PROFIL: Lesní plody, Červené víno, Rozinky, Kokos, Hnědé koření Více

Balení: 250 gKód produktu: P00276 Doprava a platba

Concept Coffee Roasters | Indonésie - JAMMY WINE

Wildan Mustofa a jeho manželka Atieq Mustikaningtyas začali svůj kávový projekt v Sindangkerte v Západní Jávě v roce 2010. 🌱☕️ Od začátku se zaměřili na kvalitu, s důrazem na plne promyté zpracování kávy, což je v Indonésii neobvyklé. 💧
Kromě zaměření na kvalitu a sociální a ekonomický dopad na komunitu, projekt Frinsa Estate věří, že má i dlouhodobý přínos pro ochranu vody a zalesňování. 🌳💧 Farma Frinsa se nachází v Západní Jávě, v oblasti známé jako Sunda. Má mokrý mlyn, dobře větraný skladovací prostor a suchý mlyn, vše situováno ve výšce 1400 m n. m. Tato výška poskytuje plnou kontrolu nad produktem od sběru až po třídění a přepravu. 🌄🌱
Mají 6 hlavních farmářských ploch a nakupují čerešně od vybraných místních farmářů. Káva je prodávána pod značkou Frinsa Collective. 🏞️🍒

Přírodní laktobacily
Tato káva prochází procesem fermentace třešní s bakterií Lactobacillus (probiotická bakterie používaná pro rafinovanou fermentaci, která vede k čistšímu a transparentnějšímu profilu). 🍒🦠 Celá třešeň se pak suší na zemi nebo v parabolické sušičce, což zajišťuje rovnoměrnější sušení a konzistentnější výsledky. 🌞

Díky vybavení větranými skladovacími prostory a suchým mlynem mají plnou kontrolu nad procesem od sběru, přes třídění, až po expedici. Tým Frinsa Estate je dobře obeznámen s technikami zpracování a zvládá výzvy, které přináší klimatické podmínky, aby dosáhl čistých a transparentních profilů své kávy. 🌱💧

Parametry
Pražírna Concept Coffee Roasters
Metoda přípravy Aeropress, Automatický kávovar, Kávovar, Moka konvička
Datum pražení 27.01.2025
Chuťový profil Hnědé koření, Kokos, Lesní ovoce, Rozinky, Červené víno
Způsob pražení Espresso
Stupeň pražení Střední ☕️☕️☕️
Zpracování Promyté fermentované laktobacily (Lactobacillus fermented washed)
Oblast původu zrn Asie
Země původu Indonésie 🇮🇩
Pražírna Concept Coffee Roasters
Metoda přípravy Aeropress, Automatický kávovar, Kávovar, Moka konvička
Datum pražení 27.01.2025
Chuťový profil Hnědé koření, Kokos, Lesní ovoce, Rozinky, Červené víno
Způsob pražení Espresso
Stupeň pražení Střední ☕️☕️☕️
Zpracování Promyté fermentované laktobacily (Lactobacillus fermented washed)
Oblast původu zrn Asie
Země původu Indonésie 🇮🇩

Příslušenství11

Alternativní produkty6

Naposledy navštívené1