Kolumbie - BUBBLE GUM
Kolumbie - BUBBLE GUM
FARMA: Felipe Restrepo, Jardines Chambaku
REGION: Kaldas, Kolumbie
ZPRACOVANÍ: Anaerobní Suché / Anaerobic Natural
ODRŮDA: Caturra
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 1900 m.n.m
CHUŤOVÝ PROFIL: Ostružiny, Mandarinky, Švestky, Kakaové boby Více
Balení: 250 gKód produktu: P00233 Doprava a platba
FARMA: Felipe Restrepo, Jardines Chambaku
REGION: Kaldas, Kolumbie
ZPRACOVANÍ: Anaerobní Suché / Anaerobic Natural
ODRŮDA: Caturra
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 1900 m.n.m
CHUŤOVÝ PROFIL: Ostružiny, Mandarinky, Švestky, Kakaové boby Více
Balení: 250 gKód produktu: P00233 Doprava a platba
Concept Coffee Roasters| Kolumbie - BUBBLE GUM
Vstupte do světa kávových kouzel s rodinou Restrepo v Chinchina Caldas! Před téměř čtyřiceti lety se Elmer Restrepo, mozek farmy Jardines Chambaku, vrhl do procesu suchého mletí kávy. Bylo to jako láska na první doušek - Elmerova vášeň pro kávu rozkvetla a on se stal plnohodnotným milovníkem kávy! Dnes stojí v čele společnosti Jardines Chambaku Elmerův syn Felipe, který vždy hledá inovativní a netradiční postupy. A řekněme, že jejich káva je taková, jakou jste ještě nikdy neochutnali. S více než 150 hektary půdy určené k produkci kávy se snaží posouvat hranice přírodních káv a experimentovat s různými metodami zpracování.
Káva Bubble Gum od společnosti Caldas prochází pečlivým procesem. Začíná rozsáhlým 48hodinovým ponořením do vody, aby se připravila na anaerobní fermentaci a sušení na slunci. Ponoření do vody je klíčovým prvkem, který přispívá k výjimečné komplexnosti a čistotě kávy.
Anaerobní fermentace se vztahuje zejména na fermentaci, která probíhá ve speciálně upraveném prostředí bez přístupu kyslíku.
Pražírna | Concept Coffee Roasters |
---|---|
Datum pražení | 18.09.2024 |
Chuťový profil | Kakaové boby, Ostružina, Švestky, Mandarinka |
Způsob pražení | Filtr |
Stupen pražení | Světlý ☕️ |
Zpracování | Suché Anaerobní (Anaerobic Natural) |
Oblast původu zrn | Amerika |
Země původu | Kolumbie 🇨🇴 |
Metoda přípravy | Aeropress, Chemex, French press, Moka master, V60 / Dripper |
Pražírna | Concept Coffee Roasters |
---|---|
Datum pražení | 18.09.2024 |
Chuťový profil | Kakaové boby, Ostružina, Švestky, Mandarinka |
Způsob pražení | Filtr |
Stupen pražení | Světlý ☕️ |
Zpracování | Suché Anaerobní (Anaerobic Natural) |
Oblast původu zrn | Amerika |
Země původu | Kolumbie 🇨🇴 |
Metoda přípravy | Aeropress, Chemex, French press, Moka master, V60 / Dripper |