Kolumbie - CHRISTMAS PUNCH
Kolumbie - CHRISTMAS PUNCH
FARMA: Las Palmas, Brayan Alvear
REGION: Huila, Kolumbia
ZPRACOVANÍ: Anaerobní Suché / Anaerobic Natural (144h) + kofermentace
ODRŮDA: Ružový Bourbon
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 1650 m.n.m
CHUŤOVÝ PROFIL: Kokos, Vanilka, Citrus, Tropické ovoce, Čokoláda Více
Balení: 250 gKód produktu: P00251 Doprava a platba
FARMA: Las Palmas, Brayan Alvear
REGION: Huila, Kolumbia
ZPRACOVANÍ: Anaerobní Suché / Anaerobic Natural (144h) + kofermentace
ODRŮDA: Ružový Bourbon
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 1650 m.n.m
CHUŤOVÝ PROFIL: Kokos, Vanilka, Citrus, Tropické ovoce, Čokoláda Více
Balení: 250 gKód produktu: P00251 Doprava a platba
Concept Coffee Roasters | Kolumbie - CHRISTMAS PUNCH
Tato káva vám připomene chvíle, kdy jste se poprvé zakousli do kokosu v kombinaci s tropickým ovocem na vánočním čokoládovém pečivu. Další doušek přidá chute kandovaných citrusů a vanilky.
LAS PALMAS: Brayan, hrdý rodák z Aceveda v kolumbijském státě Huila, vám vypráví svůj příběh plný kávy. Brayan se nachází v srdci rušné kávové farmy San Adolfo a jeho kořeny sahají hluboko do této půdy bohaté na kofein. Jako by mu sama země našeptávala svá tajemství a utvářela jeho osud. Brayan od útlého věku nasával moudrost kávy jako houba díky lekcím, které mu otec dával po škole. Netušil, že tyto rozhovory u kávy v něm zažehnou oheň. Nyní se Brayan spolu s 60 podobně smýšlejícími dušemi (včetně svých příbuzných) vydal na cestu, aby se o své ceněné kávové třešně podělil se světem.
Inovativní metoda začíná pečlivým výběrem třešní Pink Bourbon, které jsou následně fermentovány s dehydrovaným kokosem a kokosovou vodou. Tato fermentace probíhá anaerobně v plastových nádržích po dobu 144 hodin, což umožňuje, aby se tropické chutě plně prosákly do zrn.
Pražírna | Concept Coffee Roasters |
---|---|
Datum pražení | 20.11.2024 |
Chuťový profil | Citrusy, Tropické Ovoce, Vanilka, Čokoláda, Kokos |
Způsob pražení | Filtr |
Stupen pražení | Světlý ☕️ |
Zpracování | Suché Anaerobní (Anaerobic Natural) |
Oblast původu zrn | Amerika |
Země původu | Kolumbie 🇨🇴 |
Metoda přípravy | Aeropress, Chemex, French press, Moka master, V60 / Dripper |
Pražírna | Concept Coffee Roasters |
---|---|
Datum pražení | 20.11.2024 |
Chuťový profil | Citrusy, Tropické Ovoce, Vanilka, Čokoláda, Kokos |
Způsob pražení | Filtr |
Stupen pražení | Světlý ☕️ |
Zpracování | Suché Anaerobní (Anaerobic Natural) |
Oblast původu zrn | Amerika |
Země původu | Kolumbie 🇨🇴 |
Metoda přípravy | Aeropress, Chemex, French press, Moka master, V60 / Dripper |