Kolumbie - CHRISTMAS PUNCH

Kolumbie - CHRISTMAS PUNCH


Concept Coffee Roasters

FARMA: Las Palmas, Brayan Alvear
REGION: Huila, Kolumbia
ZPRACOVANÍ: Anaerobní Suché / Anaerobic Natural (144h) + kofermentace
ODRŮDA: Ružový Bourbon
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 1650 m.n.m
CHUŤOVÝ PROFIL: Kokos, Vanilka, Citrus, Tropické ovoce, Čokoláda Více

Balení: 250 gKód produktu: P00251 Doprava a platba

457 Kč 1,83 Kč/g
Skladem
ks
Concept Coffee Roasters

FARMA: Las Palmas, Brayan Alvear
REGION: Huila, Kolumbia
ZPRACOVANÍ: Anaerobní Suché / Anaerobic Natural (144h) + kofermentace
ODRŮDA: Ružový Bourbon
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 1650 m.n.m
CHUŤOVÝ PROFIL: Kokos, Vanilka, Citrus, Tropické ovoce, Čokoláda Více

Balení: 250 gKód produktu: P00251 Doprava a platba

Concept Coffee Roasters | Kolumbie - CHRISTMAS PUNCH

Tato káva vám připomene chvíle, kdy jste se poprvé zakousli do kokosu v kombinaci s tropickým ovocem na vánočním čokoládovém pečivu. Další doušek přidá chute kandovaných citrusů a vanilky. 

LAS PALMAS: Brayan, hrdý rodák z Aceveda v kolumbijském státě Huila, vám vypráví svůj příběh plný kávy. Brayan se nachází v srdci rušné kávové farmy San Adolfo a jeho kořeny sahají hluboko do této půdy bohaté na kofein. Jako by mu sama země našeptávala svá tajemství a utvářela jeho osud. Brayan od útlého věku nasával moudrost kávy jako houba díky lekcím, které mu otec dával po škole. Netušil, že tyto rozhovory u kávy v něm zažehnou oheň. Nyní se Brayan spolu s 60 podobně smýšlejícími dušemi (včetně svých příbuzných) vydal na cestu, aby se o své ceněné kávové třešně podělil se světem. 

Inovativní metoda začíná pečlivým výběrem třešní Pink Bourbon, které jsou následně fermentovány s dehydrovaným kokosem a kokosovou vodou. Tato fermentace probíhá anaerobně v plastových nádržích po dobu 144 hodin, což umožňuje, aby se tropické chutě plně prosákly do zrn.

Parametry
Pražírna Concept Coffee Roasters
Datum pražení 20.11.2024
Chuťový profil Citrusy, Tropické Ovoce, Vanilka, Čokoláda, Kokos
Způsob pražení Filtr
Stupen pražení Světlý ☕️
Zpracování Suché Anaerobní (Anaerobic Natural)
Oblast původu zrn Amerika
Země původu Kolumbie 🇨🇴
Metoda přípravy Aeropress, Chemex, French press, Moka master, V60 / Dripper
Pražírna Concept Coffee Roasters
Datum pražení 20.11.2024
Chuťový profil Citrusy, Tropické Ovoce, Vanilka, Čokoláda, Kokos
Způsob pražení Filtr
Stupen pražení Světlý ☕️
Zpracování Suché Anaerobní (Anaerobic Natural)
Oblast původu zrn Amerika
Země původu Kolumbie 🇨🇴
Metoda přípravy Aeropress, Chemex, French press, Moka master, V60 / Dripper

Alternativní produkty12

Naposledy navštívené1