Kolumbie - TROPICAL HEAT

Kolumbie - TROPICAL HEAT


Concept Coffee Roasters

FARMA: Las Palmas, Brayan Alvear
REGION: Huila
ZPRACOVÁNÍ: Anaerobní Suché / Anaerobic Natural (144h) + kofermentace
ODRŮDA: Pink Bourbon
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: : 1650 m.n.m
CHUŤOVÝ PROFIL: Kokos, Limonáda, Tropické ovoce Více

Balení: 250 gKód produktu: P00281 Doprava a platba

437 Kč 1,75 Kč/g
Skladem
ks
Concept Coffee Roasters

FARMA: Las Palmas, Brayan Alvear
REGION: Huila
ZPRACOVÁNÍ: Anaerobní Suché / Anaerobic Natural (144h) + kofermentace
ODRŮDA: Pink Bourbon
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: : 1650 m.n.m
CHUŤOVÝ PROFIL: Kokos, Limonáda, Tropické ovoce Více

Balení: 250 gKód produktu: P00281 Doprava a platba

Concept Coffee Roasters | Kolumbie - TROPICAL HEAT

Káva pro odvážné, která připomíná svěží letní koktejl? TROPICAL HEAT z Kolumbie.

BRAYANŮV PRÍBEH: Brayan, hrdý rodák z Acevedo v Kolumbii, vyrůstal na kávové farmě San Adolfo. Od malička nasával moudrost o kávě od svého otce, což ho vedlo k tomu, že dnes vede společnost, která se podílí na šíření nejlepší kávy z Huily. 🌱 Brayan a jeho tým, včetně 60 místních lidí, se rozhodli sdílet své kávové čerešně s celým světem. Díky spolupráci se společností Forest a zpracovatelským závodem v Ancla získávají kávová zrna královskou péči, což se projevuje v jedinečném chuťovém profilu. ☕️

JEDINEČNÉ ZPRACOVÁNÍ: Jejich inovativní proces začíná pečlivým výběrem kávových čerešní Pink Bourbon, které fermentují s kokosovou vodou a dehydrovaným kokosem. 🍍 Tento anaerobní proces fermentace trvá 144 hodin, během kterých se do zrn plně vpravení tropické chutě. Po fermentaci se káva 30 dní suší na slunci, přičemž se k ní přidává citrónová kůra, což jí dodává svěží citrusové tóny. 🌞 Tento pečlivý proces vytváří kávu s chutí kokosu, citronové limonády a tropického ovoce, doplněnou o krémovou texturu. Výsledkem je káva, která vás ohromí svou komplexností a svěžestí. 😋

Parametry
Pražírna Concept Coffee Roasters
Metoda přípravy Aeropress, Chemex, French press, Moka master, V60 / Dripper
Způsob pražení Filtr
Datum pražení 25.02.2025
Chuťový profil Ovocný, Sladký
Původ pražírny Slovenská republika 🇸🇰
Stupeň pražení Světlý ☕️
Zpracování Suché Anaerobní (Anaerobic Natural)
Chuťové tóny Kokos, Limonáda, Tropické Ovoce
Oblast původu zrn Amerika
Země původu Kolumbie 🇨🇴
Pražírna Concept Coffee Roasters
Metoda přípravy Aeropress, Chemex, French press, Moka master, V60 / Dripper
Způsob pražení Filtr
Datum pražení 25.02.2025
Chuťový profil Ovocný, Sladký
Původ pražírny Slovenská republika 🇸🇰
Stupeň pražení Světlý ☕️
Zpracování Suché Anaerobní (Anaerobic Natural)
Chuťové tóny Kokos, Limonáda, Tropické Ovoce
Oblast původu zrn Amerika
Země původu Kolumbie 🇨🇴

Příslušenství11

Alternativní produkty9

Naposledy navštívené1