Kolumbie - TROPICAL HEAT
Kolumbie - TROPICAL HEAT

FARMA: Las Palmas, Brayan Alvear
REGION: Huila
ZPRACOVÁNÍ: Anaerobní Suché / Anaerobic Natural (144h) + kofermentace
ODRŮDA: Pink Bourbon
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: : 1650 m.n.m
CHUŤOVÝ PROFIL: Kokos, Limonáda, Tropické ovoce Více
Balení: 250 gKód produktu: P00281 Doprava a platba

FARMA: Las Palmas, Brayan Alvear
REGION: Huila
ZPRACOVÁNÍ: Anaerobní Suché / Anaerobic Natural (144h) + kofermentace
ODRŮDA: Pink Bourbon
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: : 1650 m.n.m
CHUŤOVÝ PROFIL: Kokos, Limonáda, Tropické ovoce Více
Balení: 250 gKód produktu: P00281 Doprava a platba
Concept Coffee Roasters | Kolumbie - TROPICAL HEAT
Káva pro odvážné, která připomíná svěží letní koktejl? TROPICAL HEAT z Kolumbie.
BRAYANŮV PRÍBEH: Brayan, hrdý rodák z Acevedo v Kolumbii, vyrůstal na kávové farmě San Adolfo. Od malička nasával moudrost o kávě od svého otce, což ho vedlo k tomu, že dnes vede společnost, která se podílí na šíření nejlepší kávy z Huily. 🌱 Brayan a jeho tým, včetně 60 místních lidí, se rozhodli sdílet své kávové čerešně s celým světem. Díky spolupráci se společností Forest a zpracovatelským závodem v Ancla získávají kávová zrna královskou péči, což se projevuje v jedinečném chuťovém profilu. ☕️
JEDINEČNÉ ZPRACOVÁNÍ: Jejich inovativní proces začíná pečlivým výběrem kávových čerešní Pink Bourbon, které fermentují s kokosovou vodou a dehydrovaným kokosem. 🍍 Tento anaerobní proces fermentace trvá 144 hodin, během kterých se do zrn plně vpravení tropické chutě. Po fermentaci se káva 30 dní suší na slunci, přičemž se k ní přidává citrónová kůra, což jí dodává svěží citrusové tóny. 🌞 Tento pečlivý proces vytváří kávu s chutí kokosu, citronové limonády a tropického ovoce, doplněnou o krémovou texturu. Výsledkem je káva, která vás ohromí svou komplexností a svěžestí. 😋
Pražírna | Concept Coffee Roasters |
---|---|
Metoda přípravy | Aeropress, Chemex, French press, Moka master, V60 / Dripper |
Způsob pražení | Filtr |
Datum pražení | 25.02.2025 |
Chuťový profil | Ovocný, Sladký |
Původ pražírny | Slovenská republika 🇸🇰 |
Stupeň pražení | Světlý ☕️ |
Zpracování | Suché Anaerobní (Anaerobic Natural) |
Chuťové tóny | Kokos, Limonáda, Tropické Ovoce |
Oblast původu zrn | Amerika |
Země původu | Kolumbie 🇨🇴 |
Pražírna | Concept Coffee Roasters |
---|---|
Metoda přípravy | Aeropress, Chemex, French press, Moka master, V60 / Dripper |
Způsob pražení | Filtr |
Datum pražení | 25.02.2025 |
Chuťový profil | Ovocný, Sladký |
Původ pražírny | Slovenská republika 🇸🇰 |
Stupeň pražení | Světlý ☕️ |
Zpracování | Suché Anaerobní (Anaerobic Natural) |
Chuťové tóny | Kokos, Limonáda, Tropické Ovoce |
Oblast původu zrn | Amerika |
Země původu | Kolumbie 🇨🇴 |