Omlouváme se! V období 12. 7. – 26. 7. budou zásilky odcházet pouze jednou týdně.

Děkujeme, že nás podporujete i během letního odpočinku malé rodinné firmy. Uděláme vše, aby vaše káva dorazila co nejdříve! ☀️

Salvador - DIVISADERO

Salvador - DIVISADERO


Concept Coffee Roasters

FARMA: Finca Himalaya, Mauricio Salaverria
REGION: Ataco
ZPRACOVÁNÍ: Suché /Natural
ODRŮDA: Bourbon, Pacas
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: : 1500 – 1600 m.n.m
CHUŤOVÝ PROFIL: Višeň, Švestka, Borůvka, Fík, Čokoláda Více

Balení: 250 gKód produktu: P00277 Doprava a platba

Produkt již není v nabídce

Náhradní produkt

Concept Coffee Roasters

FARMA: Finca Himalaya, Mauricio Salaverria
REGION: Ataco
ZPRACOVÁNÍ: Suché /Natural
ODRŮDA: Bourbon, Pacas
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: : 1500 – 1600 m.n.m
CHUŤOVÝ PROFIL: Višeň, Švestka, Borůvka, Fík, Čokoláda Více

Balení: 250 gKód produktu: P00277 Doprava a platba

Concept Coffee Roasters | Salvador - DIVISADERO

Divisadero je pozemek na rodinné farmě Mauricia A. Salaverria, Finca Himalaya, která se nachází v nadmořské výšce 1 500 metrů v pohoří Apaneca. 🌄 Mauricio je šestou generací pěstitelů kávy, kteří pracují na půdě, kterou jeho rodina obdělává od poloviny 19. století. 🏡 Finca Himalaya je původní farma, kterou začali jeho předci obdělávat, když se přestěhovali do Salvadoru z Baskicka.

Mauricio a jeho otec byli jedni z prvních, kteří v Salvadoru začali produkovat speciální kávu. ☕ Jejich zaměření na vysoce kvalitní kávu, včetně Natural šarží, které Finca Himalaya dnes produkovat, jim pomohlo získat nové zákazníky a soustředit se na neustálé zlepšování kvality. 🌱 Káva z Finca Himalaya se poprvé umístila v první desítce na Poháru výjimečnosti v Salvadoru a od té doby získala další ocenění. 🏆

Tato káva je součástí projektu Sasa Sestic Origin, který spolupracuje přímo s farmáři v 18 zemích. 🌍 Zaměřují se na kvalitu, udržitelnost a podporu místních komunit. 🌱 Jsou známí tím, že platí vyšší ceny než jsou ceny fair trade a investují do projektů, které zlepšují kvalitu kávy a životy farmářů. 💰🤝

Zralé červené třešně se selektivně sbírají ručně, když jsou plně zralé, a jsou odděleny podle dne sběru. 🍒 Třešně se ručně třídí, aby se odstranily nezralé a přezrálé kusy, a vybírají se třešně s teplotou 18 – 22 º Brix, které se následně zpracovávají v mikromlýně Divisadero. 🌱

Parametry
Pražírna Concept Coffee Roasters
Metoda přípravy Aeropress, Chemex, French press, Moka master, V60 / Dripper
Způsob pražení Filtr
Datum pražení 27.01.2025
Původ pražírny Slovenská republika 🇸🇰
Stupeň pražení Světlý ☕️
Zpracování Suché (Natural)
Chuťové tóny Borůvky, Fíky, Višně, Čokoláda, Švestky
Oblast původu zrn Amerika
Země původu Salvador 🇸🇻
Pražírna Concept Coffee Roasters
Metoda přípravy Aeropress, Chemex, French press, Moka master, V60 / Dripper
Způsob pražení Filtr
Datum pražení 27.01.2025
Původ pražírny Slovenská republika 🇸🇰
Stupeň pražení Světlý ☕️
Zpracování Suché (Natural)
Chuťové tóny Borůvky, Fíky, Višně, Čokoláda, Švestky
Oblast původu zrn Amerika
Země původu Salvador 🇸🇻

Příslušenství6

Alternativní produkty2