Kolumbie - EL INDIO

Kolumbie - EL INDIO


Diamond's Roastery

FARMA: několik malých farmářů
ZPRACOVANÍ: Suché / Natural
ODRŮDA: Cattura
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 2150 m. n. m.
ZBĚR: 06/2023
CHUŤOVÝ PROFIL: Třešňový likér, Pečený pomeranč, Mléčná čokoláda Více

Balení: 250 gKód produktu: P00198 Doprava a platba

319 Kč 1,27 Kč/g
Skladem
ks
Diamond's Roastery

FARMA: několik malých farmářů
ZPRACOVANÍ: Suché / Natural
ODRŮDA: Cattura
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 2150 m. n. m.
ZBĚR: 06/2023
CHUŤOVÝ PROFIL: Třešňový likér, Pečený pomeranč, Mléčná čokoláda Více

Balení: 250 gKód produktu: P00198 Doprava a platba

Diamond's Roastery | Kolumbie - EL INDIO

Colombia El Indio je vynikající káva, která se nám představila svým bláznivým aromatickým a chuťovým charakterem.

Projekt El Indio spojil řadu drobných pěstitelů, kteří pěstují odrůdu Cattura. Jejich farmy se nacházejí v nadmořské výšce 2 150 metrů. Kávové třešně na těchto farmách byly sklízeny ručně, čímž bylo zajištěno, že se do procesu zpracování dostanou jen ty nejlepší třešně. Kávové třešně pak zpracoval tým odborníků ze společnosti Cofinet. V jejich zpracovatelské stanici se kávové třešně opět třídily a sušily na vyvýšených lůžkách. Tento proces trval poměrně dlouho, což se odrazilo na chuti pražených zrn. Zrna tak měla dostatek času na to, aby postupně vstřebala chuť kávových třešní.

Co řikaj na kávu Brazílie Fazenda Guariroba Diamonds Roastery?

Po upražení v naší pražírně jsme byli ohromeni výraznou a intenzivní chutí této kávy. V každém doušku se střídaly a prolínaly chutě třešňového likéru, praženého pomeranče a čokolády. Colombia El Indio vás zahřeje na duši. 

Parametry
Pražírna Diamond`s Roastery (SK)
Datum pražení 29.02.2024
Chuťový profil Mléčná čokoláda, Pečený pomeranč, Třešňový likér
Způsob pražení Filtr
Stupen pražení Světlý ☕️
Zpracování Suché (Natural)
Oblast původu zrn Amerika
Země původu Kolumbie 🇨🇴
Metoda přípravy Aeropress, Chemex, French press, Moka master, V60 / Dripper

Příslušenství10

Alternativní produkty8